Waterlinq

Partners

Partners

WWT Groep

Waterlinq® betrekt haar producten o.a. van de WWT groep (Water & Wastewater Technic GmbH) uit de regio Stuttgart in Duitsland, een gerenomeerde waterbehandelingsfirma met vele vestigingen en eigen productiefaciliteiten in Europa.

Waterlinq® en WWT hebben het ambitieuze doel de kwaliteit van onze producten en onze prestaties ten aanzien van het milieu verder te verbeteren, onder andere door invoering van REACH en GHS (Globally Harmonised System). Innovatie en onderzoek op het gebied van productontwikkeling en het contante streven naar efficiency maakt het dat wij onze waterbehandelingsproducten en systemen zeer concurrerend in de markt kunnen aanbieden.


Waterlinq® kan dankzij een eigen ervaren serviceteam én een samenwerkingsverband met onze Partners een totaal service- en onderhoud pakket aanbieden betreffende koel- en ketelwater Installaties. Dit omvat waterbehandeling, legionella preventie, industriële reiniging en alles wat bijdraagt aan het behoud en de bedrijfszekerheid van uw technische installaties.