Waterlinq

Bedrijfsprofiel

Waterlinq® is een innovatieve en dynamische organisatie gespecialiseerd in industriële waterbehandeling.

Waterlinq® levert hoogwaardige waterbehandelingsproducten en spui/doseerinstallaties voor zowel open systemen zoals koeltorens en verdampingscondensors, voor gesloten koelsystemen en voor stoomketels.

Waterlinq® is actief in vele branches zoals, onder andere, de industriële koudetechniek, de vleesverwerkende- en voedingsmiddelen industrie, de kunststofverwerkende industrie, datacentra en de utiliteit.

Het behandelen van koelwater is maatwerk met als doel het behoud en de bedrijfszekerheid van uw technische installaties. Het team van Waterlinq® ontwerpt hiervoor betrouwbare en duurzame oplossingen. Toch zorgen onze constante inspanningen op het gebied van productontwikkeling en efficiency ervoor dat wij onze waterbehandelingsproducten zeer concurrerend kunnen aanbieden.

Waterbehandeling is vooral mensenwerk, een ervaren serviceteam staat garant voor het goed functioneren van uw waterbehandelingssystemen. Wij voeren op locatie analyses en controles uit en optimaliseren het water- en productverbruik. Daarnaast kunnen wij geconstateerde storingen veelal direct oplossen en defecte componenten vervangen.